Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Μήνυμα Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για στήριξη του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» | Arcadia Portal

Μήνυμα Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για στήριξη του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» | Arcadia Portal

Νέα Πελοπόννησος

Μήνυμα του Βουλευτή Αρκαδίας στη συγκέντρωση του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» στην Τρίπολη.

Η θεσμική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υπέρβασης που έχουμε ανάγκη. Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου κάνουμε την υπέρβαση που απελευθερώνει τις δυνατότητες των τοπικών μας κοινωνιών από τις αγκυλώσεις του χθες. Δίνουμε το παρόν για το μέλλον που έχουμε ανάγκη να χτίσουμε.

Η υπέρβαση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σε οριακές καταστάσεις, όπως αυτή που βιώνει η χώρα μας σήμερα, η πρόκληση της υπέρβασης είναι υπόθεση όλων μας. Σας καλώ να υποστηρίξουμε τη θεσμική αυτή μεταρρύθμιση του Καλλικράτη υποστηρίζοντας το συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» του Αρκάδα Πέτρου Τατούλη καθώς και τον Αρκάδα υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα. Σας καλώ να δώσουμε την αναγκαία ώθηση στην προσπάθεια για τη συνέχιση όλων εκείνων των αλλαγών, που η χώρα χρειάζεται για να υπερβεί την κρίση και να προχωρήσει με ελπιδοφόρο βηματισμό στο δρόμο της προόδου.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

μέσω Μήνυμα Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για στήριξη του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» | Arcadia Portal.