Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Δήλωση υποψήφιου Περιφερειάρχη, κ. Πέτρου Τατούλη, σχετικά με τις δηλώσεις του περιφερειακού...

Δήλωση υποψήφιου Περιφερειάρχη, κ. Πέτρου Τατούλη, σχετικά με τις δηλώσεις του περιφερειακού συμβούλου και επικεφαλής της «Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά», κ. Λάμπρου Μπούκλη.

Νέα Πελοπόννησος


Προτεραιότητά μας είναι η ευρύτατη συμμαχία με την κοινωνία των πολιτών. Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα την  δήλωση των Οικολόγων Πράσινων και του συνδυασμού «Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά», μέσω του επικεφαλής τους, κ. Λάμπρου Μπούκλη, για την υλοποίηση του κοινού οράματος μας για «μια Νέα Ισχυρή Πελοπόννησο» με βάση τις αρχές της Οικολογίας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Χαίρομαι δε ιδιαίτερα που ο κ. Μπούκλης τοποθέτησε το διακύβευμα των περιφερειακών εκλογών στο ίδιο πλαίσιο που η «Νέα Πελοπόννησος» έχει εξαρχής τοποθετήσει: «ποιός μπορεί να κάνει ρήξεις και καινοτόμες αλλαγές». Άλλωστε, είναι πάγια θέση μου ότι σε αυτήν την μάχη που πρέπει να κερδίσουμε για το μέλλον μας, δεν περισσεύει κανείς. Η Νέα Πελοπόννησος θα αξιοποιήσει όλα τα ικανά στελέχη, από όπου κι αν προέρχονται και ασφαλώς και τους αξιόλογους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του πολιτικού μας αντιπάλου στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.