Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ : ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ κας ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ : ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ κας ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ | ΣΦΕΝΤΟΝΑ, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Κορινθίας

Νέα Πελοπόννησος

Πλήρη πολιτική στήριξη πρόσφερε με χθεσινή της ανακοίνωση η Νομαρχιακή Σύμβουλος Κορινθίων κα Μαρία Καράγιωργα στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» και τον Πέτρο Τατούλη.

Σε επιστολή της που απέστειλε στον κ. Γιώργο Δέδε, η κα Καράγιωργα δηλώνει ότι «ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη ούτε από απόντες επαγγελματίες αυτοδιοικητικούς, που αναλόγως των συμφερόντων τους αποχωρούν και στην συνέχεια ξαναγυρνούν, ούτε από βαριεστημένους νεόπλουτους, που μόλις έφυγαν από το χωριό τους και γνώρισαν τη χλιδάτη ζωή της Αθήνας, θυμούνται τον απλό κόσμο μόνο όταν έρχονται οι εκλογές, ούτε, τέλος, από αυτούς που βάζουν την πολιτική τους «υπογραφή» αναλόγως των επιδιώξεων τους».

«Αντιθέτως», συνεχίζει η κα Καράγιωργα, «χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα κάνουν την περιφέρεια ανοικτή σε όλους τους πολίτες και που θα υπηρετούν αποκλειστικά και μόνο, εμάς και τον τόπο μας. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους που προανέφερα, στηρίζω το υπερβατικό, υπερκομματικό, διαδραστικό και πρωτοπόρο εγχείρημα του Πέτρου Τατούλη. Όλοι μαζί μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα και να φτιάξουμε μια Νέα Κορινθία και μια Νέα Πελοπόννησο».
Από τη μεριά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίων κ. Γιώργος Δέδες δήλωσε τα εξής: «καλωσορίζουμε την απόφαση της κας Καράγιωργα και θα ήθελα να την ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την υποστήριξη της στο συνδυασμό μας και την εμπιστοσύνη που δείχνει στις πολιτικές επιλογές μας. Πιστεύω ότι αυτή είναι η αντίληψη που χρειαζόμαστε ώστε να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να δημιουργήσουμε την Νέα Κορινθία, τη Νέα Πελοπόννησο όπως την ονειρευόμαστε».

μέσω ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ : ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ κας ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ | ΣΦΕΝΤΟΝΑ, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Κορινθίας.