Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Έχουμε εμπιστοσύνη στο σχέδιο δράσης μας

Έχουμε εμπιστοσύνη στο σχέδιο δράσης μας

Νέα Πελοπόννησος

Την πρώτη συνέντευξη τύπου μετά την μεγάλη νίκη του συνδυασμού του ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ,παραχώρησε χθες απόγευμα στα τοπικά ΜΜΕ της Κορινθίας ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης της Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Μαζί του βρισκόταν ολόκληρος ο συνδυασμός της Κορινθίας (εκλεγμένοι και μη) με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε.

tatoulis2 ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣΟ Πέτρος Τατούλης τόνισε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του:

«Στέλνω εγκάρδιες ευχαριστίες δικές μου και των συνεργατών μου προς όλους τους Κορίνθιους συμπολίτες μας οι οποίοι μας τίμησαν και μας εμπιστεύτηκαν.

Μας τίμησαν και μας εμπιστεύτηκαν για τον υπεύθυνο ρόλο που μας έδωσαν για να αναλάβουμε την ευθύνη να οργανώσουμε το νέο θεσμό ,για να αναλάβουμε την ευθύνη να οδηγήσουμε την περιφέρειά μας στην έξοδο από την κρίση ,που σήμερα δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνεται στη χώρα μας.

Ευχαριστώ και αυτούς που ασκώντας το δημοκρατικό τους λειτούργημα εκφράστηκαν διαφορετικά.

Εμείς θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους πολίτες ,όλους τους συμπολίτες μας Πελοποννήσιους ότι η νίκη των εκλογών ήταν νίκη όλων των πολιτών!

Και θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε ότι η καινούργια περιφερειακή αιρετή αρχή,θα κοιτάξει όλους τους πολίτες με τον ίδιο τρόπο, ως οφείλει να κάνει..

Έχουμε προσδιορίσει το δικό μας όραμα ,το οποίο είναι να κάνουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

Μια Περιφέρεια για πρώτη φορά στην Ελλάδα ,που βάζει ως στοίχημα να δημιουργήσει τη δική της τοπική οικονομία !

Μια τοπική οικονομία που θα αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα για την χώρα ,για την έξοδο από την κρίση.»

Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε για την ανάγκη συνεννόησης, σύνθεση απόψεων και συνένωσης και δραστηριοποίησης όλων των δυνάμεων της Περιφέρειας .

Ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης κατέληξε με ένα αισιόδοξο μήνυμα:

«Έχουμε εμπιστοσύνη στο σχέδιο δράσης μας! Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας!»

μέσω ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ | ΣΦΕΝΤΟΝΑ, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Κορινθίας.