Αρχική ΑΡΧΕΙΟ ΕΝΤΥΠΑ ITHOMI NEWS: Πέτρος Τατούλης:Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου μοναδική ευκαιρία να αναδειχθεί...

ITHOMI NEWS: Πέτρος Τατούλης:Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου μοναδική ευκαιρία να αναδειχθεί η Πελοποννήσος σε πρότυπο τοπικής οικονομίας & ανάπτυξης

Νέα Πελοπόννησος

Στους νομούς Αρκαδίας και Κορινθίας περιόδευσε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης.

Το πρωί ο κ. Τατούλης έφτασε στην Τρίπολη, όπου πραγματοποίησε σύντομη περιήγηση στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο όπου συναντήθηκε με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος».

Επόμενος προορισμός της ημερήσιας περιοδείας του κ. Τατούλη ήταν το Βέλο Κορινθίας, όπου κατά την άφιξή του έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες, όπως και στο καφενείο όπου παραχώρησε σύντομη ομιλία. Κατά τη διάρκεια του λόγου του ο κ. Τατούλης διευκρίνισε για άλλη μία φορά ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία να αποδείξουν οι Πελοποννήσιοι ότι μπορούν και θέλουν να αναδείξουν την περιφέρεια σε πρότυπο τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης.

μέσω ITHOMI NEWS: Πέτρος Τατούλης:Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου μοναδική ευκαιρία να αναδειχθεί η Πελοποννήσος σε πρότυπο τοπικής οικονομίας & ανάπτυξης.