Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 14,5 μονάδες μπροστά ο Τατούλης σε δημοσκόπηση της Public Issue – Πολύ...

14,5 μονάδες μπροστά ο Τατούλης σε δημοσκόπηση της Public Issue – Πολύ κοντά η νίκη από τον πρώτο γύρο

Νέα Πελοπόννησος

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue ο ανεξάρτητος υποψήφιος κερδίζει …κατά κράτος τον αντίπαλό του της ΝΔ, Δημήτρη Δράκο με ποσοστό 32 έναντι 23,5% (χωρίς την αδιευκρίνιστη ψήφο) και 49,5 έναντι 35% (συμπεριλαμβανομένης και αυτής)

Νίκη ακόμη και από τον α΄ γύρο διεκδικεί ο ανεξάρτητος υποψήφιος (στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ) Πέτρος Τατούλης στην Πελοπόννησο.

Αν και σε σχέση με παλαιότερες δημοσκοπήσεις που η διαφορά έφθανε και τις 30 μονάδες έχει, όπως είναι φυσικό, μειωθεί, ο πρώην υπουργός εξακολουθεί να έχει ισχυρό προβάδισμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Public Issue (διεξήχθη από τις 20 έως τις 22/10 με δείγμα 1200 ατόμων) ο ανεξάρτητος υποψήφιος κερδίζει …κατά κράτος τον αντίπαλό του της ΝΔ, Δημήτρη Δράκο με ποσοστό 32 έναντι 23,5% (χωρίς την αδιευκρίνιστη ψήφο) και 49,5 έναντι 35% (συμπεριλαμβανομένης και της αδιευκρίνιστης ψήφου), γεγονός το οποίο σημαίνει ότι βρίσκεται μόλις μισή μονάδα από τη νίκη στον α΄ γύρο.

Μάλιστα, ο κ. Τατούλης φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει κλίμα νίκης στην Πελοπόννησο καθώς προηγείται με 20 ποσοστιαίες μονάδες (42 έναντι 22%) του αντιπάλου του στην παράσταση νίκης.

μέσω 14,5 μονάδες μπροστά ο Τατούλης σε δημοσκόπηση της Public Issue – Πολύ κοντά η νίκη από τον πρώτο γύρο.