Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Τ. Χειβιδόπουλος: Η Νέα Πελοπόννησος είναι ανεξάρτητη γιατί δεν αποσκοπεί σε κομματικά...

Τ. Χειβιδόπουλος: Η Νέα Πελοπόννησος είναι ανεξάρτητη γιατί δεν αποσκοπεί σε κομματικά οφέλη και δεν είναι υποτελής σε αυτά

Νέα Πελοπόννησος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΑΣΣΟΥ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σε όλη μου την κοινωνική και πολιτική μου διαδρομή , απαράβατη αρχή μου ήταν και είναι, η διάθεση προσφοράς μου να μην είναι χρωματισμένη με τα χρώματα της κομματικής μου ταυτότητας ή της παραταξιακής μου τοποθέτησης.

Χωρίς ποτέ να φορέσω τον άχρωμο μανδύα της δήθεν ανεξαρτησίας όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ με την συμμετοχή μου στο κόμμα μου, στους θεσμούς και την αυτοδιοίκηση να προσφέρω στην Αργολίδα και στους πολίτες της χωρίς ποτέ να θέτω ως προαπαιτούμενο την ισοπεδωτική κομματική ομοχρωμία.

Αρκετό καιρό τώρα, αναπτύσσεται στην κοινωνία μας η άποψη ότι αν θέλουμε να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, θα πρέπει να ξεπεράσουμε τις όποιες κομματικές ή μικροκομματικές μας αντιθέσεις κι αγκυλώσεις και να περάσουμε σε μια νέα εποχή όπου η αντιπαράθεση αρχών και θέσεων θα αντικαταστήσει την στείρα κομματική αντιπαράθεση και θα προβάλει περισσότερο αυτά που μας ενώνουν κι όχι αυτά που μας χωρίζουν.

Σήμερα, στην εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης, είναι προφανές ότι το καλό του τόπου μας , το καλό των πολιτών , η πρόοδος και η ευημερία όλων μας δεν έχουν χρώματα , κόμματα ή ονόματα.

Σήμερα είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ  οι πολίτες να στηρίξουν την αλλαγή λειτουργίας του κράτους, από κράτος-τέρας στην νέα περιφερειακή του διάρθρωση και λειτουργία, όπως σοφά την καθορίζει ο «Καλλικράτης».

Σήμερα σε αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα , την Πελοπόννησο και την Αργολίδα στιγμή, ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για όλους μας.

Είναι σίγουρα δύσκολη απόφαση να γίνεις συνοδοιπόρος με ανθρώπους με τους οποίους έχεις συγκρουσθεί πολιτικά και η ιδεολογική σου ταυτότητα δεν έχει και πολλά κοινά με την δική τους.

Όταν όμως διαπιστώσεις ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα για τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα το κράτος, όταν διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και στην άλλη όχθη άνθρωποι με την ίδια περιφερειακή συνείδηση με σένα,

Όταν διαπιστώσεις ότι κι άλλοι αναζητούν λύσεις για Καλύτερη Ζωή και αρνούνται να ζήσουν κι άλλα χαμένα χρόνια τότε οφείλεις να συμπορευθείς μαζί τους δίχως να σε απασχολεί το χρώμα του κομματικού τους ή του ιδεολογικού τους μανδύα.

Είσαι υποχρεωμένος έναντι των πολιτών που σε τιμούν όλα αυτά τα χρόνια, να  στρατευθείς σ’ έναν αγώνα όμορφο, για το καλό του τόπου σου , της Αργολίδας , της Πελοποννήσου.

Έτσι κι εγώ αφουγκράσθηκα με προσοχή το κάλεσμα του Πέτρου Τατούλη για την Νέα Πελοπόννησο κι αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ στην προσπάθειά  .

Να προσφέρω κι εγώ τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για μια καλύτερη Πελοπόννησο, με την πίστη στα λόγια του Πέτρου  ότι:

«…η «Νέα Πελοπόννησος» είναι ξεκάθαρα μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία. Είναι ανεξάρτητη γιατί πηγάζει από μια νέα αντισυμβατική κοινωνική συλλογικότητα . Είναι ανεξάρτητη γιατί απευθύνθηκε στον κάθε πολίτη, από όποιον χώρο κι αν προέρχεται. Είναι ανεξάρτητη γιατί δεν εμφορείται από μικροπολιτικές εξαρτήσεις και προσωπικές ιδιοτέλειες.

Κυρίως όμως είναι ανεξάρτητη γιατί δεν αποσκοπεί σε κομματικά οφέλη και δεν είναι υποτελής σε αυτά. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να προκόψει ο τόπος μας. Να φτιάξουμε ένα πιο φωτεινό κι ελπιδοφόρο μέλλον για τα παιδιά μας…»

Τάσσος Χειβιδόπουλος

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

Παρόμοιες Αναρτήσεις