Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Τρίπολη: Ο Πέτρος Τατούλης εγκαινίασε έκθεση ζωγραφικής – Express.gr

Τρίπολη: Ο Πέτρος Τατούλης εγκαινίασε έκθεση ζωγραφικής – Express.gr

Νέα Πελοπόννησος

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Απόστολου Γιάγιαννου με θέμα Μικρή αναδρομή στα 35 χρόνια πορείας σε μεγάλα και διεθνή εικαστικά κέντρα, έγιναν χθες βράδυ, παρουσία πολυπληθούς κοινού, στην αίθουσα τέχνης ΚΟΥΡΟΣ στην Τρίπολη, από τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

Στην Τρίπολη στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής

Την έκθεση προλόγισε ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τρίπολης και γνωστός Αρκάς καλλιτέχνης Δημήτρης Ταλαγάνης.

Χαιρετισμός για τα εγκαίνια της έκθεσης

Ο κ. Ταλαγάνης μεταξύ άλλων εξήρε το έργο του Πέτρου Τατούλη στο υπουργείο Πολιτισμού και μίλησε εγκωμιαστικά για το πολιτιστικό όραμα που σήμερα καταθέτει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ο Πέτρος Τατούλης στην ομιλία του ανέφερε ότι στηρίζει θερμά όλες αυτές τις πρωτοβουλίες, γιατί αναδεικνύουν τον πολιτισμό της Πελοποννήσου. Σημείωσε πως ΅’Ααυτή την στιγμή ευτυχώς που υπάρχουν οι ιδιωτικές, ατομικές πρωτοβουλίες ανθρώπων όπως του Απόστολου Γιάγιαννου, που στηρίζουν κατ’Α αυτόν τον τρόπο τον σύγχρονο πολιτισμό’Α’Α και τόνισε ότι ως αυριανός Περιφερειάρχης θα προωθήσει ΅’Αόλα εκείνα τα έργα που έχουν μείνει ημιτελή προκειμένου να καταστεί η Πελοπόννησος κέντρο πολιτισμού και παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Ελλάδα’Α’Α.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

μέσω Τρίπολη: Ο Πέτρος Τατούλης εγκαινίασε έκθεση ζωγραφικής – Express.gr.