Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΦΕΝΤΟΝΑ: ΣΤΟ ΕΡΓ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!

ΣΦΕΝΤΟΝΑ: ΣΤΟ ΕΡΓ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!

Νέα Πελοπόννησος

Την Κόρινθο επισκέφθηκε για μία ακόμα φορά , χθες Παρασκευή 8.10.2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε και πολλούς υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του στην Κορινθία,επισκέφθηκαν τις δημόσιες υπηρεσίες και τις πολλές διευθύνσεις της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ ,την Αστυνομική Διεύθυνση την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο

terg kentro tatoulis1 ΣΤΟ ΕΡΓ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!

Η τελευταία επίσκεψη της ημέρας που ήταν ίσως και η πλέον σημαντική από πλευράς επικαιρότητας και ενδιαφέροντος έγινε στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Εκεί τον υποψήφιο Περιφερειάρχη υποδέχτηκαν με ιδιαίτερα “ζεστό” τρόπο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου Κώστας Μαλανδρένης και όλα τα μέλη της Διοίκησης .

Ενημέρωσαν τον Πέτρο Τατούλη για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η Κορινθία με το κλείσιμο μεγάλων βιομηχανιών όπως της Σωληνουργίας, της ΒΕΚΚΑ και της ΚΟΡ-ΦΙΛ και το επικείμενο κλείσιμο άλλων δύο, της FULGOR και της ΕΛΒΙΟΝΥ(σύριγγες).

tat21 ΣΤΟ ΕΡΓ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην διάρκεια της ενημέρωσής του ο πρόεδρος του εργαιτικού Κέντρου προσφώνησε τουλάχιστον δύο φορές τον Πέτρο Τατούλη ως Περιφερειάρχη!

Μάλιστα στο κλείσιμο της ομιλίας του είπε “Θέλουμε από εσάς κ.Περιφερειάρχη το επόμενο διάστημα που θα αναλάβετε τα καθήκοντά σας να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα προβλήματα που σας αναφέραμε και να μας βοηθήσετε ώστε με αναπτυξιακά έργα και επενδύσεις να αντιμετωπίσουμε το οξύτατο πρόβλημα της ανεργίας!”

Μετά το τέλος της επίσκεψής του στην Κόρινθο ο Πέτρος Τατούλης έκανε την εξής δήλωση: «Η Κόρινθος στο σχεδιασμό μας έχει ξεχωριστή προτεραιότητα. Ο σχεδιασμός της Νέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κυρίως αναφέρεται στην αξιοποίηση του μεγάλου πυλώνα που λέγεται Κόρινθος. Οι επισκέψεις μου αυτές στο νόμο Κορίνθιας δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα κλίμα εμπιστοσύνης, γιατί, όπως πολλές φόρες έχω πει, η «Νέα Πελοπόννησος» θα χτιστεί από όλους τους πολίτες της περιφερείας, η «Νέα Πελοπόννησος» θα δώσει νέα πνοή και ελπίδα σε όλη την περιφέρεια, η «Νέα Πελοπόννησος» αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

μέσω ΣΤΟ ΕΡΓ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ! | ΣΦΕΝΤΟΝΑ, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Κορινθίας.