Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Π. Δίμιζα – Κλαμπατσέα: Η νέα Πελοπόννησο για να προχωρήσει την «δημιουργική...

Π. Δίμιζα – Κλαμπατσέα: Η νέα Πελοπόννησο για να προχωρήσει την «δημιουργική αφέλεια» του αυτονόητου χρειάζεται την «δημιουργική αφέλεια» του αυτονόητου

Νέα Πελοπόννησος

Με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση η Πελοπόννησος έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να χαθεί. Με τον Πέτρο Τατούλη συνασπιζόμαστε άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους δημιουργώντας μια παράταξη που μέσα από τη σύνθεση του διαφορετικού θα μπορέσει να αγκαλιάσει τους πολίτες όλης της Πελοποννήσου.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν χρώμα. Αντίθετα, απαιτούν τη συμμετοχή των απλών ανθρώπων που τα βιώνουν στο πετσί τους.

Το νέο πολιτικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί επιβάλει τη συμμετοχή όλων μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Η πολύπλευρη κρίση επιβάλει την ενεργό συμμετοχή όλων μας και ειδικά ανθρώπων που έχουν αποδείξει μέσα από  την πολύχρονη δράση τους την ανιδιοτέλεια της συμμετοχής και της προσφοράς τους. Η νέα Πελοπόννησο για να προχωρήσει μπροστά δεν χρειάζεται μόνο τις γνώσεις των ειδικών αλλά και την «δημιουργική αφέλεια» του αυτονόητου.  Με αυτές τις σκέψεις ζητώ απ όλους τη στήριξη αυτής της μεγάλης προσπάθειας για να κατακτήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Δίμιζα – Κλαμπατσέα Παναγιώτα (Πότα), πρόεδρος Συλλόγου Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Παρόμοιες Αναρτήσεις