Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ντίνα Νικολάκου: Η ήττα σας κ. Δράκο έρχεται από την κοινωνία και...

Ντίνα Νικολάκου: Η ήττα σας κ. Δράκο έρχεται από την κοινωνία και όχι από τα κόμματα

Νέα Πελοπόννησος

Η κ. Ντίνα Νικολάκου , Υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μεσσηνίας, δήλωσε σχετικά με την ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Δράκου τα εξής:

«Η ήττα σας κ. Δράκο έρχεται από την κοινωνία και όχι από τα κόμματα»

Είναι προφανές πως μετά από 14 χρόνια απραξίας, ο Νομάρχης Μεσσηνίας, κ.  Δημήτρης Δράκος θέλει να συμπληρώσει «ένσημα» στις πλάτες των Πελοποννήσιων και σε βάρος της ανάπτυξης της Περιφέρειας.

Μετά  από τέσσερις ημέρες  αποφάσισε να «απαντήσει» στον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του ΠέτρουΤατούλη, αφού πρώτα πέρασε το κείμενο από έγκριση και επεξεργασία των ανώτερων επικοινωνιακών επιτελείων που τον καθοδηγούν στην εκλογική μάχη.

Τελικά αποφάσισαν το κείμενο αυτό να είναι μία …συρραφή   δηλώσεων διαφόρων μεμονωμένων ατόμων που εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους επειδή δεν υιοθετήθηκαν οι προσωπικές τους φιλοδοξίες. Έγινε  λοιπόν η προσπάθεια να αναδείξουν ,με αυτό τον τρόπο,  «πολιτικό» θέμα σε βάρος του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος».Το αποτέλεσμα όμως ήταν αποτυχημένο. Κι αυτό διότι, αντίθετα, από τις προσδοκίες, τέτοιου είδους φωνές επιβεβαιώνουν αυτό που η «Νέα Πελοπόννησος» από την αρχή διατρανώνει.  Την ανεξαρτησία μας. Την πολυσυλλεκτικότητα μας. Την υπερβατικότητα του εγχειρήματός μας.

Η κοινωνία έχει ξεπεράσει τις λογικές του κενού πολιτικού λόγου και της αντιπαράθεσης μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Η κοινωνία κοιτάει μπροστά.

Ο Πέτρος Τατούλης κοιτάει μπροστά με όραμα και προοπτική για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ενώνει όλους όσους πιστεύουν στο πρόγραμμά του και στη Διοικητική Μεταρρύθμιση του Καλλικράτη. Μας φέρνει όλους κοντά, αλληλέγγυους να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα για μια νέα πατρίδα.

Η κοινωνία στέλνει τα δικά της μηνύματα. Μηνύματα, που δεν είναι ποδηγετούμενα από επικοινωνιακές πρακτικές. Ας κουραστούμε, εργαζόμενοι για το μέλλον του τόπου μας και ας μην αναλωνόμαστε σε εξυπνακίστικες ατάκες και λαϊκίστικες ισοπεδώσεις.

Το ανύπαρκτο έργο του κ. Δράκου, η μεγάλη του «συνεισφορά» στη δραματική οπισθοδρόμηση της Μεσσηνίας και η αδυναμία του να παρουσιάσει μια αυτόφωτη πολιτική παρουσία στους πολίτες της Πελοποννήσου είναι στοιχεία, για τα οποία θα πρέπει ο απερχόμενος νομάρχης Μεσσηνίας να δώσει απαντήσεις. Ας αφήσει τα εσωκομματικά των κομμάτων στα κόμματα και ας εκφράσει τις δικές του απόψεις για το μέλλον της Πελοποννήσου. Πολύ δύσκολα ωστόσο, θα καταφέρει ο κ. Δράκος να τεκμηριώσει πολιτικό λόγο, αφού αυτό θα έπρεπε να το είχε σκεφτεί εδώ και χρόνια όταν έχτιζε την προσωπική του παρακαταθήκη. Μια παρακαταθήκη αφερεγγυότητας, αναποτελεσματικότητας και πολιτικής ασυνέπειας.

Εμείς πιστεύουμε στη Νέα Πελοπόννησο. Γι’ αυτό, μετά από 14 χρόνια, ελπίζουμε ξανά.