Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Με Τατούλη ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λακωνίας | Report24

Με Τατούλη ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λακωνίας | Report24

Νέα Πελοπόννησος

Συστρατευόμενος στον αγώνα για μία «Νέα Πελοπόννησο», ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λακωνίας κ. Ηλίας Στρατηγάκος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Π. Τατούλη.

Απευθύνοντας πρόσκληση σε κάθε λάκωνα πολίτη να συμμετάσχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια, ο κ. Στρατηγάκος αναφέρει στην ανακοίνωσή του τα εξής:
«Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη που στηρίζει ο πολιτικός μας φορέας, μπορεί και πρέπει να ενώσει όλους τους λάκωνες, όλους τους πελοποννησίους.
Η υστέρηση που παρουσιάζει η περιοχή μας σε όλους σχεδόν τους τομείς σε συνδυασμό με τις επείγουσες ανάγκες της κοινωνίας επιβάλλουν να μπουν σε δεύτερη μοίρα οι όποιες ενστάσεις.
Ζούμε σε μια πολυφωνική κοινωνία, σε έναν κόσμο που αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα, που απαιτεί ευρύτερες συνεργασίες για επίτευξη υψηλών στόχων. Τα στερεότυπα, οι αγκυλώσεις και οι περιχαρακώσεις για τα θέματα της περιφερειακής ανάπτυξης φαντάζουν φαντάσματα του παρελθόντος και πρέπει να είναι στο περιθώριο.
Η κίνηση “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη, έχει τη δυνατότητα εφόσον πορευτούμε όλοι μαζί, να σηκώσει την περιοχή μας πιο ψηλά. Να χτίσει για αυτήν ένα ασφαλές και ελπιδοφόρο μέλλον. Να την καταστήσει τόπο που να αξίζει να ζεις.
Η μεγάλη αλλαγή που συντελείται στη χώρα με τον “Καλλικράτη” που δίνει τη δυνατότητα να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις και να αποφασίζουμε εμείς για τον τόπο μας, δεν αφήνει περιθώρια ιδιώτευσης.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Θέλουμε μια Πελοπόννησο που να μπορούν να ζήσουν όλα τα παιδιά της, σε συνθήκες ατομικής και συλλογικής ευημερίας. Που να βρίσκουν ορίζοντα, προοπτική και σίγουρο αύριο. Μια Πελοπόννησο των γραμμάτων των τεχνών της δημιουργίας και της παραγωγής. Που να παράγει κοινωνικό πλούτο και να τον μοιράζει δίκαια και ισόρροπα σε όλες τις περιοχές της. Προπύργιο της Πράσινης Ανάπτυξης και του ολοκληρωμένου παραγωγικού ιστού. Που να ολοκληρώνει τις υποδομές της και τα προϊόντα της να έχουν ταυτότητα και ποιότητα. Στην κτηνοτροφία, στην φυτική παραγωγή, στον τουρισμό, στον πολιτισμό.
Βιώνουμε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, εμείς οι λάκωνες, εμείς οι πελοποννήσιοι, όλοι εμείς μαζί μπορούμε να πετύχουμε.
Καλούμε τους πολίτες της Λακωνίας ανεξάρτητα από κοινωνική, πολιτική, επαγγελματική καταγωγή και θέση να στηρίξουν τη “Νέα Πελοπόννησο” του Πέτρου Τατούλη και να συστρατευτούν μαζί του όλες οι δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις με θέληση και όρεξη για δουλειά».

μέσω Με Τατούλη ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λακωνίας | Νέα και Ειδήσεις Report24 – η Εφημερίδα σας.