Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Με θετικό πρόσημο έφυγαν Τατούλης και Δέδες από το Λουτράκι

Με θετικό πρόσημο έφυγαν Τατούλης και Δέδες από το Λουτράκι

Νέα Πελοπόννησος

Το σήμα που εξέπεμψε δε ο Αρκάς πολιτικός περιοδεύοντας στην αγορά της πόλης ήταν ότι «Λουτράκι και Ισθμός αποτελούν σημεία αναφοράς για την Πελοπόννησο» κάτι που ενθουσίασε τους πολίτες και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στον εμπορικό κόσμο

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι Λουτρακιώτες στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρο Τατούλη και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε στην χθεσινή επίσκεψη τους στην περιοχή. Ο Γιώργος Δέδες έλκει την καταγωγή του από το ορεινό χωριό των Πισίων, γεγονός που καθιστά τους Λουτρακιώτες ιδιαίτερα υπερήφανους .

Μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού μετέβησαν στο Δημαρχείο Λουτρακίου – Περαχώρας, όπου και είχαν σύσκεψη σε εγκάρδιο κλίμα με το Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Γκιώνη.

Ο Γιώργος Δέδες έλκει την καταγωγή του από το ορεινό χωριό των Πισίων, γεγονός που καθιστά τους Λουτρακιώτες ιδιαίτερα υπερήφανους . Το σήμα που εξέπεμψε δε ο Αρκάς πολιτικός περιοδεύοντας στην αγορά της πόλης ήταν ότι «Λουτράκι και Ισθμός αποτελούν σημεία αναφοράς για την Πελοπόννησο» κάτι που ενθουσίασε τους πολίτες και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στον εμπορικό κόσμο.

μέσω Με θετικό πρόσημο έφυγαν Τατούλης και Δέδες από το Λουτράκι.