Αρχική ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Νέα Πελοπόννησος

Λίγο πριν τις 10.00 το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ.Πέτρος Τατούλης έφτασε στην κεντρική αγορά της Κορίνθου όπου τον υποδέχτηκαν δεκάδες επώνυμοι φίλοι του αλλά και απλοί πολίτες που είχαν πληροφορηθεί για την επίσκεψή του.

cf84ceb1cf84cebfcf85cebbceb7cf832 ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Ανάμεσά τους διακρίναμε τον στενό συνεργάτη του και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ.Γιώργο Δέδε, τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας κ.Νίκο Πετρόπουλο,τον πρώην δήμαρχο Κορινθίων κ.Τάκη Δαλακλείδη ,τον π.υποψ.Νομάρχη και γνωστό γιατρό κ.Χρήστο Σεργεντάνη, τους Νομαρχιακούς Συμβούλους κ. Λάκη Παπαφωτίου και Θάνο Πισιμίση, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Τάκη Λούμπα κ.ά

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Πελοπόννησο για περισσότερες από τρεις ώρες περιόδευσε σε όλο το εμπορικό κέντρο της Κορίνθου και μίλησε με δεκάδες εμπόρους και πολίτες της πόλης.

Με τα πιο θερμά και κολακευτικά λόγια μίλησε στην sfedona.gr ο επί οχταετίας δήμαρχος της Κορίνθου και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ.Τάκης Δαλακλείδης για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη, τονίζοντας ότι ήταν η καλλίτερη επιλογή που έκανε το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

μέσω ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ | ΣΦΕΝΤΟΝΑ, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Κορινθίας.