Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Θερμή υποδοχή του Πέτρου Τατούλη στους Γαργαλιάνους.

Θερμή υποδοχή του Πέτρου Τατούλη στους Γαργαλιάνους.

Νέα Πελοπόννησος

Θερμής υποδοχής έτυχε από τους πολίτες των Γαργαλιάνων και της ευρύτερης περιοχής ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κος Πέτρος Τατούλης.

Η άφιξη του Κου Τατούλη στους Γαργαλιάνους έγινε περίπου στις 10:30 όπου παρέστη στη δοξολογία για τον Άγιο Διονύσιο τον Αεροπαγίτη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας κ.κ. Χρυσόστομου.

Αμέσως μετά την δοξολογία έγινε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους δρόμους των Γαργαλιάνων όπου κατέληξε στην πλατεία όπου και εψάλη δοξολογία..

Αμέσως μετά οι υποψήφιοι έκαναν ………..

βόλτα στα καταστήματα και τα καφέ της πλατείας για καλημέρα και μια γνωριμία όπου πολύς κόσμος έσπευσε να τον χαιρετήσει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εκλογές.

Αμέσως μετά ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κος Τατούλης παρευρέθη στα εγκαίνια του Σκοπευτηρίου Γαργαλιάνων όπου και εκεί η υποδοχή ήταν εξαιρετική.

Η μέρα του κου Τατούλη έκλεισε με επίσκεψη στην Μαραθούπολη όπου συναντήθηκε με τους τοπικούς εκπροσώπους και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι της Μαράθου με τον ασφαλή ελλιμενισμό των καϊκιών.

μέσω Θερμή υποδοχή του Πέτρου Τατούλη στους Γαργαλιάνους..