Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Επίσκεψη στην Αργολίδα

Επίσκεψη στην Αργολίδα

Νέα Πελοπόννησος

7 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο νομό Αργολίδας περιόδευσε το απόγευμα  της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης.

Πρώτη στάση το χωριό Φούρνοι όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στο καφενείο του χωριού με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης περιέγραψε στους παρευρισκόμενους το πρόγραμμα του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος για τον αγροτικό τομέα και δεσμεύτηκε ότι η περιφέρεια, άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων του, θα υποστηρίξει τους παραγωγούς της με την εκπόνηση και υλοποίηση έργων και υποδομών που θα  προωθούν τις εξαγωγές.

Αφήνοντας πίσω τους Φούρνους, ο κ. Τατούλης κατευθύνθηκε στη Θερμησία όπου περιηγήθηκε στους δρόμους και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους. Στο καφενείο του χωριού ο υποψήφιος περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του συνδυασμού, «Νέα Πελοπόννησος», για τον τουρισμό. Στόχος μας είπε ο κ. Τατούλης είναι η Πελοπόννησος να γίνει διεθνές σύμβολο τουριστικού προορισμού, με ετήσια προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Λίγο πριν νυχτώσει ο κ. Τατούλης επισκέφτηκε Ερμιόνη και Κρανίδι όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με νεαρούς κατοίκους του χωριού.