Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Πρώτο επώνυμο στέλεχος της ΝΔ στο συνδυασμό Τατούλη

Πρώτο επώνυμο στέλεχος της ΝΔ στο συνδυασμό Τατούλη

Νέα Πελοπόννησος

Συγκεκριμένα, η «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη και η «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» του Δήμητρη Σαραβάκου, πρώην νομάρχη Αργολίδας και προέδρου της Ένωσης τέως Αιρετών Νομαρχών Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν να πορευθούν μαζί για μια ισχυρή ευρωπαϊκή περιφέρεια.

Κατά την συνάντηση τους, οι δύο πλευρές αναγνώρισαν ότι τα δύσκολα προβλήματα, η κρίση θεσμών και αξιών, όπως και η ανάγκη για το νέο και το διαφορετικό, απαιτούν ισχυρή συστράτευση πέρα από μικροκομματικές αντιλήψεις και μακριά από αναχρονιστικές αγκυλώσεις του παρελθόντος. Αποφάσισαν ως εκ τούτου την ένταξη του ψηφοδελτίου της «Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου» σε αυτό της «Νέας Πελοποννήσου».

Στόχος της συστράτευσης είναι η συγκρότηση μίας ισχυρής ευρωπαϊκής περιφέρειας, μέσα από την δημιουργική κινητοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας, από όπου κι αυτές προέρχονται. Με ρεαλιστικές θέσεις, αποφασιστικές πράξεις, διεκδικητικές ενέργειες και συγκεκριμένο επιστημονικό σχεδιασμό μπορούμε όλοι μαζί, οι πολίτες της περιφέρειας Πελοποννήσου να ανατάξουμε το σκηνικό, να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας και προοπτική ευημερίας στις οικογένειες μας.

Η απόφαση της ουσιαστικής συμπόρευσης έρχεται να επιβεβαιώσει την άψογη συνεργασία που είχαν οι δύο άνδρες στο παρελθόν, από διαφορετικά μετερίζια, ο Δημήτρης Σαραβάκος ως πρώτος Αιρετός Νομάρχης Αργολίδος και ο Πέτρος Τατούλης ως Βουλευτής Αρκαδίας.

Χρήσιμες πληροφορίες http://www.saravakos.gr/main.html

*Στη φωτό ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στογραφείο νομάρχη Δημήτρη Σαραβάκου στις εκλογές του 1998.

Την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή από το χώρο της ΝΔ ανακοίνωσε και επίσημα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στο συνδυασμό του οποίου, όπως έχει αποκαλύψει η αυτοδιοίκηση gr, θα περιλαμβάνονται τουλάχιστον 40 (από τους συνολικά 76 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους) στελέχη της ΝΔ (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8075).

μέσω Πρώτο επώνυμο στέλεχος της ΝΔ στο συνδυασμό Τατούλη.