Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ «Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του Π.Τατούλη, ο Αθανάσιος Καρούντζος για αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας;

«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του Π.Τατούλη, ο Αθανάσιος Καρούντζος για αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας;

Νέα Πελοπόννησος

“Εκλεισε” το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Νέα Πελοπόννησος” και αναμένεται τις επόμενες μέρες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης να ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων.

Σύμφωνα με το έγκυρο blog kalimera-arkadia.blogspot.com και με πληροφορίες του Arcadia Portal, προκύπτει το όνομα του Αθανάσιου Καρούντζου (νυν περιφερειάρχη Κρήτης με καταγωγή από την Βλαχέρνα Αρκαδίας) ως η επιλογή του Π.Τατούλη για υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας στον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος».

Θανάσης Καρούντζος: Φαρμακοποιός, πρώην γενικός γραμματέας της περιφέρειας Κρήτης και Βορείου Αιγαίου. Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ 2007-2008.Ο κ. Θανάσης Καρούντζος διετέλεσε ξανά Περιφερειάρχης Κρήτης το διάστημα 2000-2004.

Aμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της προεκλογικής εκστρατείας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι θα “οργώσουν” τους νομούς της Περιφέρειας.

«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του Π.Τατούλη, ο Αθανάσιος Καρούντζος για αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας; | Arcadia Portal.