Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Στα «πόδια» του Νομάρχη ο Σαμαράς για Δράκο

Στα «πόδια» του Νομάρχη ο Σαμαράς για Δράκο

Νέα Πελοπόννησος

Tαξίδι «αστραπή» στην Κόρινθο, προκειμένου να πείσει με όλα τα μέσα το νομάρχη Κορινθίας Νίκο Ταγαρά να μπει ως αντιπεριφερειάρχης στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Δράκου πραγματοποιεί, σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Ταγαράς ήταν από την αρχή διστακτικός για την υποψηφιότητα Δράκου αλλά στη συνέχεια όταν είδε την τεράστια διαφορά στις δημοσκοπήσεις από τον Πέτρο Τατούλη ((http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7718), κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο. ΤΗν ίδια στάση αναμένεται να κρατήσει και στη σημερινή συνάντηση.

Ερώτημα παραμένει αν στη συνάντηση θα είναι παρών και ο Κορίνθιος αντιπρόεδρος του κόμματος Σταύρος Δήμας, ο οποίος γίνεται προσπάθεια να στηρίξει την υποψηφιότητα Δράκου μετά το «θερμό επεισόδιο» που είχε γι’ αυτό το θέμα με τον πρόεδρο του κόμματος (για να διαβάσετε σχετικό ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7722).

πηγή: www.aftodioikisi.gr