Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ραγκούσης στηρίζει Τατούλη για Πελοπόννησο | parapolitika.gr

Ραγκούσης στηρίζει Τατούλη για Πελοπόννησο | parapolitika.gr

Νέα Πελοπόννησος

Την υποστήριξη του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον ανεξάρτητο υποψήφιο Πέτρο Τατούλη εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του mega, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα Τατούλη και στο αν το ΠΑΣΟΚ τον στηρίξη τελικά, απάντησε:

«Το γεγονός, ότι ο κύριος Τατούλης έχει εκφραστεί με τον τρόπο που έχει εκφραστεί για το συνολικό εγχείρημα του Καλλικράτη, και έχει εκφραστεί όπως ξέρετε πολύ καλά θετικά, για εμένα αυτό είναι κάτι το οποίο σαφώς και αποτελεί μία πάρα πολύ θετική σήμανση της παρουσίας του κυρίου Τατούλη στον αγώνα που εκείνος θα δώσει ανεξαρτήτως ποιος θα τον στηρίξει και ποιος όχι».

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να δηλώνει ξεκάθαρα και το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι συζητήσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Έτσι ενώ τις προηγούμενες ημέρες φαινόταν να απομακρύνεται η στήριξη του ΠΑΣΟΚ προς τον κ. Τατούλη, τώρα με τις δηλώσεις του κ. Ραγκούση αποδεικνύεται ότι αλλάζουν πάλι τα δεδομένα…

μέσω Ραγκούσης στηρίζει Τατούλη για Πελοπόννησο | parapolitika.gr.