Αρχική ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΜΕΣΑ Καταπέλτης η Έλσα Παπαδημητρίου

Καταπέλτης η Έλσα Παπαδημητρίου

Νέα Πελοπόννησος

Πυρά εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου, προς πάσα κατεύθυνση, λίγες μόνο ώρες μετά την προειδοποίηση του Αντώνη Σαμαρά ότι δεν θα δεχθεί την εσωστρέφεια και θα απαντήσει με διαγραφές σε εκείνους που δεν θα σεβαστούν την κομματική γραμμή.

Η βουλευτής Αργολίδος, σήκωσε το γάντι της πρόκλησης και απάντησε ευθέως στο κ. Σαμαρά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Μα είμαι εγώ η ΝΔ. Πως θα φύγω από τη ΝΔ, ποιος θα με διώξει από τη ΝΔ -αναρωτήθηκε η κ. Παπαδημητρίου- δεν κατάλαβα. Η ΝΔ είμαι και εγώ. Επιδιώκω με κάθε τρόπο αυτό το κόμμα να πάψει να έχει εσωστρέφεια. Όχι ξορκίζοντας την προς τα έξω. Στο περιβάλλον μας πρώτα όλοι πρέπει να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Δεν μπορώ να ακούω νέα παιδιά, που καλώς για μένα, που είναι στην ηγετική ομάδα να κρίνουν ύποπτους, καταξιωμένους πολιτικούς. Και άπρεπο είναι και ανόητο είναι».

Σκληρή κρητική άσκησε στην ηγετική ομάδα της ΝΔ, η κ. Παπαδημητρίου, για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται το κόμμα, χαρακτήρισε ανοησίες τα σενάρια για διάσπασης της ΝΔ ενώ άφησε αιχμές για την υποψηφιότητα Δράκου στην Πελοπόννησο χωρίς όμως να πει ότι θα στηρίξει ευθέως τον Πέτρο Τατούλη.

«Δεν θα πω ότι είναι η καλύτερη επιλογή ο Τατούλης -τόνισε η βουλευτής Αργολίδος- δεν θα βγω να πω ότι ο Τατούλης είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό μπορεί να το κατακτήσει μόνος του ο Τατούλης, μόνος του ο Δράκος. Και ο λαός κρίνει και θα κρίνει. Προσφέρω ότι μου ζητείται. Δεν μπορώ πια να ακούω, κάποιοι, κάποτε, κάπου. Τι είναι αυτά; το 2010 μετά Χριστόν, μ’ ένα νέο αρχηγό, ένα νέο επιτελείο. Να βγαίνει ένα νέο παιδί, ένας νέος άνθρωπος να μιλά για συνωμοσίες και για κύκλους. Έλεος, έλεος».
MEGA TV: MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ – Καταπέλτης η Έλσα Παπαδημητρίου – πολιτική.